Infiinţare APOR- filiala Feteşti

La inițiativa unui grup de părinți, în sala de Ședințe a Protopopiatului Fetești, județul Ialomița, a avut loc ședința de constituire a asociației ”Părinți pentru ora de religie”, filiala Fetești, județul Ialomița.

La Ședința de constituire a participat un număr de 70 de persoane, toți părinți de copii, susținători ai orei de religie, de diverse profesii și categorii sociale din zona Fetești.

După ce părintele Protopop Ionuț Costinel Voicu a prezentat toate aspectele care au dus la această situație în toată țara, a dat citire Statutului de Organizare și Funcționare a Asociației Părinți pentru ora de Religie, Filiala Fetești.

După citirea Statului s-au cerut celor prezenți păreri și impresii referitoare la acest subiect.

A luat cuvântul doamna Adela Cristea, care a exprimat o problemă reală din școli, aceea că nu prea există manuale în școli, deși sunt uneori blamate că au un conținut exagerat, prea îndoctrinat. Părintele Protopop a explicat că și acest lucru se va rezolva în viitorul apropiat.

După acordarea votului pentru ceilalți membri din Comitetul director, a fost declarată constituită legal Asociația „ Părinți pentru Ora de Religie” filiala Fetești, județul Ialomița.

După aceasta, fiecare membru din conducerea APOR Fetești a spus un cuvânt prin care a punctat importanța orei de religie și menținerea acesteia în școală, a mulțumit pentru încrederea acordată și a promis o implicare deosebită și permanentă în APOR filiala Fetești.

În continuare a luat cuvântul din sală mai mulți membri ai Asociației APOR Fetești, care au spus că sunt de acord cu menținerea religiei în școală și că au mare încredere în activitatea acestei Asociației.

De asemenea a luat cuvântul și PC Protopop Ionuț Costinel Voicu, care a exprimat respectul față de interesul arătat de părinții din Fetești, pentru ora de religie și pentru APOR, mulțumind tuturor celor prezenți.

În încheiere doamna președinte aleasă a declarat închisă ședința de constituire a APOR filiala Fetești.
Se încarcă
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...