15 Martie 2016 – Şedinţă administrativă lunară cu preoţii din Protopopiatul Fetești

Marți, 15 martie 2016, s-a desfăşurat la sediul Protopopiatului Fetești şedinţa administrativă lunară a preoţilor. În cadrul acestei şedinţe a participat ca delegat din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, preacucernicul părinte Consilier Munteanu Cristian Ștefan, Sectorul Economic.

După ce a fost rostită rugăciunea Împărate ceresc …, preacucernicul părinte Ionuț Costinel Voicu, Protopop de Fetești, a comunicat preoţilor adresele pe fiecare sector și parohie în parte primite de la Centrul Eparhial. S-a adus la cunoștință faptul că s-a luat act de diferitele aspecte și probleme întâlnite în parohii.

Preacucernicul părinte Jugănaru Florin de la parohia Săveni a susținut referatul Metode și strategii pastoral misionare pentru combaterea avortului.

Domnul Silviu Naneș a efectuat instructajul periodic privind SSM și Prevenție ISU, doamna doctor Știucă Valentina a efectuat vizita medicală anuală a muncii, iar doamna psiholog Duțu Cerasela a testat psihologic preoții din cadrul Protopopiatului Fetești.

Doamna Stanchi Laura de la Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești a comunicat preoților ultimile adrese din partea Centrului Eparhial.

Preacucernicul Părinte Consilier Munteanu Cristian Ștefan a adus lămuriri legate de problemele administrative ale parohiilor.

Şedinţa administrativă s-a încheiat cu rugăciunea Cuvine-se cu Adevărat.

A consemnat Secretarul de Protopopiat, Preotul Adrian Marian .
Se încarcă
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...